Alles-in-1 vergelijken

Een alles-in-1 is een uitstekende keuze als u een centraal aanspreekpunt en overzicht wilt. Ook bespaart u op de kosten. Een ander bijkomstig puntje is dat het opzeggen van een dergelijk abonnement veel sneller gaat.

Providers vergelijken

Wilt u providers vergelijken voor de beste keuze? Welke telefoonprovider u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van wat u in uw pakket wilt. Hier gaat het om o.a. de belminuten en de snelheid van het internet.  Hoe meer gezinsleden u heeft, des te hoger de Mb/s zou moeten zijn voor een goede werking. 

Internetaanbieders

Voor de juiste internetsnelheid kunt u kiezen uit: 500 Mb/s, verbinding: ADSL tot 200 Mb/s, kabel tot 400 Mb/s of glasvezel. Er zijn 10 internetaanbieders.

Tv vergelijken

U kiest zelf het aantal (HD-)zenders. Er zijn 140 zenders en 60 HD-zenders. Het aanbod verschilt per abonnement en provider. Er zijn extra tv-opties: extra ontvanger, kijken via app, video on demand, opnemen en begin gemist. Wel zo fijn als u een keer niet thuis kunt zijn voor uw favoriete soap. Deze kan met ‘opnemen’ gewoon opgenomen worden, zodat u deze later bekijkt.

Telefoonproviders vergelijken

Kies voor onbeperkt bellen in Nederland, EU of de Wereld en/of voor het behoud van uw telefoonnummer. 

Een kort overzicht:

1. Het gemak van een centraal punt;
2. Overzicht en grip op administratie hieromtrent; 
3. Abonnement verlengen is veel simpeler.

KortingVergelijker